Linear Algebra 2013

I am instructing the course Linear Algebra, in spring 2013. To help students who have a hard time completing exercises get the most from the course, I will publish hints on this page. Please be aware: there may be mistakes in these documents! The hints are in danish.

Hvis der er nogle af jer der kunne tænke jer at gennemgå et eksamensspørgsmål, så send mig en email. I så fald skriver jeg det ind på denne side så i andre også kan nå at overveje hvilke dele af pensum i ville have udvalgt.

På ugeseddel 8 lykkedes det ikke helt at lave opgave 165 i timen. Her kan i se en måde at løse den på.

Spørgetime

Jeg afholder spørgetime den 21. juni klokken 12 i Kol. G4. Til spørgetimen vil jeg fortrinsvist besvare spørgsmål i i forvejen har sendt til mig på email, og kun hvis tiden tillader det besvare resterende spørgsmål.

Til de få af jer der har eksamen på et tidligere tidspunkt har jeg fået lov at invitere jer til Morten Hein Tiljeset's instruktortime: fredag den 7. juni klokken 10 i G-3.2.

Yderligere er i selvfølgeligt altid velkomne i F1, hvor ikke mindre end 4 stk. lineær algebra instruktorer holder til, der med glæde besvarer spørgsmål.

Info om instruktorøl vil følge her!